<![CDATA[kirka.fi - BLOGI]]>Tue, 27 Feb 2024 18:56:58 +0200Weebly<![CDATA[Muistolehto aukeaa]]>Sun, 29 Jan 2017 17:06:11 GMThttp://kirka.fi/blogi/muistolehto-aukeaa31.1.2007 saimme suruviestin Kirkan kuolemasta. Päivitin Kirkan kotisivuille heti tiedon tapahtumasta ja laitoin etusivulle kynttilän palamaan. Olin vetänyt Kirkan ihailijakerhoa useita vuosia ja ajattelin, että nyt se loppuu.

Toisin kävi. Kirkan kuoleman jälkeen ihailijakerhoon alkoi tulvia liittymisiä, tilauksia sekä erilaisia muisteluita ja osanottoja kasapäin. Viimeisen 10 vuoden aikana on järjestetty useita erilaisia muistokonsertteja ja teatteriesityksiä, julkaistu äänitteitä ja saatu nauttia muista Kirkaan liittyvistä tapahtumista. Nyt ymmärrän, että legendat eivät kuole koskaan.

31.1.2017 avautuu Kirkan muistolehto verkossa. Nyt me kaikki pääsemme sytyttämään omat kynttilämme Kirkan muistoksi. Muistolehto on tarkoitettu erityisesti kaikille teille, jotka ette pääse käymään Helsingin ortodoksisella hautausmaalla. Toivomme myös, että te jotka käytte haudalla, lataatte sieltä kuvia muistolehtoon muidenkin nähtäväksi.

Kirkan virallinen kuolinaika on vähän puolenyön jälkeen. Muistolehdon avaamme jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä, jotta pääset halutessasi laskemaan muistoesineitä sinne ajoissa. Yhden kynttilän sytyttäminen viikossa on maksutonta. Jos haluat sytyttää useampia kynttilöitä tai esimerkiksi laskea kukkakimpun, se onnistuu pientä maksua vastaan. Osa maksusta ohjataan toivomuksestamme kotimaan lastensuojelun hyväksi.

Muistolehto aukeaa osoitteessa http://www.willrememberyou.com. Löydät Kirkan muistolehdon kirjoittamalla haku-kenttään "Kirka". Palveluun kirjautuminen vaatii joko Facebook- tai Google-käyttäjätunnukset. Jos sinulla ei ole niitä, voit luoda ne ilmaiseksi ko. palveluissa. Ilmoitamme muistolehdon aukeamisesta Kirka Fan Clubin Facebook-sivulla ja kirka.fi -sivuston valikkoon ilmestyy sille oma kohtansa.

Uskon, että Kirkan kuolema koskettaa meitä yhä näin 10 vuotta myöhemmin ja kynttilöitä syttyy runsaasti - sekä Helsingin ortodoksisella hautausmaalla että verkossa aukeavassa muistolehdossa.

​Legends live forever!
]]>
<![CDATA[Kohti uutta vuotta ja uutta Kirka-musikaalia!]]>Sat, 10 Dec 2016 15:05:24 GMThttp://kirka.fi/blogi/kohti-uutta-vuotta-ja-uutta-kirka-musikaaliaTuskin ehdimme viime kesän Kirka-musikaalista Valkeakoskella toipua, kun jo syksyllä kerrottiin seuraavasta Linnanmäen Peacock-teatterissa. Kyseessä on eri tekijöiden tekemä täysin eri esitys, joten tulee olemaan mielenkiintoista vertailla niitä keskenään.

Kirka Fan Clubin jäsenille olemme järjestäneet hyvät paikat ja omaa erityisohjelmaa molempiin musikaaleihin. Ilmoittautuminen ensi kevään tapahtumaan päättyi jo joulukuun alussa. Jos kuitenkin unohdit ilmoittautua, ota pikaisesti yhteyttä. Tee samoin, mikäli et ole saanut vahvistusta ilmoittautumiseesi sähköpostitse. Selvittelemme ilmoittautumistilanteen Helsingin kaupunginteatterin kanssa vielä ennen joulua.

Ensi vuosi tulee olemaan Hetki lyö 50 v. -juhlavuosi. Kevään Kirka-musikaali ja clubitapaaminen sen yhteydessä ovat osa juhlatapahtumiamme. Muutakin kivaa on luvassa. Kerromme suunnitelmistamme lisää heti tammikuussa. Jos halut mukaan, mutta et kuulu vielä clubiin, liity täältä.

Haluan toivottaa teille kaikille erittäin hyvää joulun odotusta ja mitä parhainta vuotta 2017!

Legends live forever!
]]>
<![CDATA[Mennään yhdessä Kirka-musikaaliin 23.7.]]>Thu, 09 Jun 2016 18:17:21 GMThttp://kirka.fi/blogi/mennaan-yhdessa-kirka-musikaaliin-237Tämän vuoden Kirka Fan Club -tapaaminen järjestetään Kirka-musikaalin yhteydessä Valkeakoskella 23.7.2016. Clubilaisille seuralaisineen järjestämme special-ohjelmaa, Lisäksi saamme liput tähän esitykseen normaalia edullisempaan hintaan.
  • Nautimme Kirka-musikaalista parhailta paikoilta.
  • Clubitapaamisessamme musikaalin jälkeen vierailee esityksen tähtiä ja taustavoimia, joilta voimme kysellä mm. musikaalin tekemisestä sekä heidän suhteestaan Kirkaan.
  • ​Pääsemme tutustumaan Kirka Fan Clubin Valkeakoskelle pystyttämään Kirka-näyttelyyn, jossa on laajasti esillä Kirkan äänitetuotantoa sekä julisteita ja lehtiä vuosien varrelta. Esillä on myös aito kultalevy.
  • Osallistujat saavat tilaisuudesta mukaansa Kirka-aiheisen yllätyslahjan.
  • Halutessasi voit vierailla myös Kirkan tähdittämän Takiaispallo-elokuvan kuvauspaikoilla, jotka ovat kävelymatkan päässä teatterilta. 
  • Lisäksi luvassa on yllätysohjelmaa ja tapaat muita clubilaisia.

Ilmoittaudu tästä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.6.2016, niin pääset mukaan ja saat liput etuhintaan (27 eur/kpl). Jos et ole vielä Kirka Fan Clubin jäsen, liity heti ja pääset mukaan. Nyt todellakin kannattaa tulla paikalle!

Esitys alkaa Apianniemen kesäteatterissa Valkeakoskella lauantaina 23.7. klo 14. Clubitapaaminen alkaa musikaaliesityksen jälkeen, joten varaa tilaisuuteen reilusti aikaa. Lisätietoja esityksestä, kartan ym. hyödyllistä löydät osoitteesta www.suomenkesateatteri.fi.

Hyvää kesää kaikille Kirkan musiikin ystäville - nähdään Valkeakoskella!

​Legends live forever!

P.S. Kevään kilpailussamme palkintona oli kaksi lippua Kirka-musikaaliin. Arvonta on nyt suoritettu ja liput voitti Pirjo Säräisniemeltä. Onneksi olkoon! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


]]>
<![CDATA[Kevättä ilmassa!]]>Sun, 03 Apr 2016 18:22:55 GMThttp://kirka.fi/blogi/kevatta-ilmassaEdellisessä blogissani pyysin apuanne Kirkan lapsuuskuvien täydentämiseen näille nettisivuille. Nyt kuvia on lisätty ja niitä voitte ihailla elämäkerran 1950-luvun osiossa - kiitokset avustanne!

Seuraavaksi alamme täydentää tälle sivustolle 1960-luvun tapahtumia. Vuosikymmenelle sijoittuu Kirkan teinivuodet, jolloin myös musiikki astui vahvasti hänen elämäänsä. Hän ehti julkaista 1960-luvun lopulla kaksi ensimmäistä albumiaan, joiden tarkat tiedot täydennämme myös tänne. Hetki lyö, Leijat, Viimeiseen mieheen, Pääsi rinnallein painuu, Ehkä suukon antaa saan ja monet muut laulut aiheuttivat sen, että 1960-luvun lopulla Kirka nousi Suomen suosituimmaksi nuoriso-idoliksi. Hän aiheutti ennen näkemätöntä hysteriaa ja tarvitsi turvamiehet ympärilleen pystyäkseen liikkumaan keikkapaikoilla.

Näitkö Kirkan 1960-luvulla? Onko sinulla silloin otettuja kuvia hänestä? Tai tiedätkö sellaisia tapahtumia, joita elämäkerrassa ei ole vielä mainittu? Lisäsimme sinne jo muutamia videoita, mutta mielellämme otamme lisää linkkivinkkejä. Kerro omista muistoistasi tai lähetä meille kuvia huhtikuun aikana vaikkapa sähköpostilla osoitteeseen club@kirka.fi tai Yhteydenotot-sivun kautta. Kunnioitetaan Kirkan upeaa uraa tekemällä hänelle yhdessä upeat nettisivut!

Kiinnostaisiko sinua tulla avuksi rakentamaan näitä Kirkan uudistettuja nettisivuja? Jos olet innokas dokumentoimaan Kirkan pitkän uran tietoja, pystyt tuottamaan viimeisteltyä tekstiä ja hallitset tekstinkäsittelyn perusteet, niin ilmoittaudu mukaan!

​Legends live forever!

P.S. Olethan muistanut osallistua kevään kilpailuumme?
]]>
<![CDATA[Mitä tapahtui 1950-luvulla?]]>Wed, 09 Mar 2016 19:00:23 GMThttp://kirka.fi/blogi/mita-tapahtui-1950-luvullaNyt on aika alkaa täydentää alkuvuodesta uudistuneita Kirkan nettisivuja.

​Ensimmäisenä vuorossa on 1950-luvun tapahtumat. Kuten elämäkerrasta käy ilmi, Kirka syntyi 22.9.1950. Tähän vuosikymmeneen sijoittuu siis hänen lapsuutensa. Kirkan äänitteitä tuolta ajalta ei taida vielä löytyä, mutta löytyykö mitään muuta?

Onko sinulla 1950-luvulla otettuja kuvia Kirkasta? Voit lähettää myös linkkejä verkossa oleviin kuviin. Tai tiedätkö sellaisia tapahtumia, joita elämäkerrassa ei ole vielä mainittu? Lähetä tietosi maaliskuun aikana vaikkapa sähköpostilla osoitteeseen club@kirka.fi tai Yhteydenotot-sivun kautta. Kunnioitetaan Kirkan upeaa uraa tekemällä hänelle yhdessä upeat nettisivut!

​Legends live forever!

P.S. Ensi kesän valmistelut jatkuvat yhdessä Kirka-musikaalin järjestäjien kanssa. Pyrimme järjesteämään Kirka Fan Clubilaisille ikimuistoisen kesäpäivän Valkeakoskella - vielä ehdit liittyä mukaan. Toivottavasti voimme kertoa suunnitelmista tarkemmin mahdollisimman pian. Pysy kuulolla!
]]>